Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, januari 11, 2008

Utflykt med dans

Idag var Hammarby Hockeys käcka gossar på bussutflykt till Småland och Växjö. På vägen stannade de till vid Växjö Lakers Doom, dvs stadens ishall för att bjuda upp till dans mot just Växjö.

Men vad mötte de? Jo, en helt gäng fossiler läskigt lika Oskar från Utvandrarna. Så den matchen var ju inte mycket för alla Oskar att skriva hem till Ida om. Nix, march tillbaka till åkrarna för att flytta stenar.

Nu är Bajen på G, enkel seger med 3-2. Jag tror att det kommer att påverka kursen på Hammarbyaktien i en positiv riktning.

I övrigt har jag tittat lite till och från på Lets Dance i TV. Säger bara det, för ca 10 år sedan hyrde Linda Lampenius en liten limousinebuss av oss för att åka runt en natt i storstan för att spela violin på olika krogar.

Hon sa hej och till och med pratade med mig som körde bussen den natten. Det är stort, efter det blev hon berömd och får vara med i TV och dansa. Jag fick bara prata hockey.