Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, januari 15, 2008

Årets vaddå?

Pappa Pärson är en hyvens pappa, det går inte att komma ifrån. Men att utse honom till Årets Ledare, som hände på Idrottsgalan, är ju lika korkat som att skjuta sig själv i foten. Eller att åka på fel sida om en slalompinne.

Anja är ju för h-e hans dotter och i stort sett hans huvudsakliga tränaradept. En riktig idrottsledare ska ta hand om många talanger och göra allihop till världsstjärnor för att man ska få bli Årets Ledare.

Men en sån ledare, en riktig ledare, fick ta emot sitt pris under dagen och under taffliga förhållanden.

Zlatan då, tja, vad har han gjort för Sverige? Hur många mål sa du? Hur många superviktiga matcher sa du att han gått in och avgjort? Nä just, det. Men folkets röst, det fick han märkligt nog. Visst, killen är en hyfsad fotbollsspelare, men Folkets man, nej, nej och åter nej.

Och Peter Peter Settman då? Ta undan honom så fort det går. Han är kul i vissa program men här blev det för lite för mycket Peter Settman.

Och varför ska alla skämt på den här galan handla om sex, underliv och att göra sig rolig på andras bekostnad?

Lägg ner Idrottsgalan. I vart fall ända till jag själv blir nominerad. Och det lär aldrig hända.