Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, januari 25, 2008

Wild card

Tänk så underligt rykten sprids. Ibland dristar jag mig ju till att berätta lite om mina tennismatcher för er som läser den här bloggen.

Nu undrar jag om jag inte kommer att få ett s.k. Wild card till årets Franska Öppna. Vi fick nämligen idag en bussbokning från just den turneringens huvudsponsor.

Personligen tror jag det bara är ett sätt att via vår förare skaffa sig lite mer info om mig och mina tenniskunskaper eftersom jag ännu inte har någon agent.

Först baskunskap och sedan en direkt fråga till mig. Det är så fransmän jobbar och det är sannolikt skälet till denna bussbokning.

Japp, så måste det vara. Kan inte se något annat skäl för dem att boka buss hos oss.