Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, januari 31, 2008

Nämen vad skådar mitt norra öga?

Sitter här på kvällskvisten och slösurfar i väntan på hustrun som bedriver egen kulturupplevelse utan mig i afton. Begränsat kul, jag är hungrig.

Mina matlagningskunskaper sträcker sig till Findus djupfrysta, 8 minuter i micron, och det lockar mig inte i kväll.

Hursomhaver landade jag på, i just detta sammanhang Sveriges kunnigaste bussmänniskas websida. Jag snackar om www.toni-schonfelder.com ,Toni Scönfelder, konsul i Spanien, och besserwissrarnas obestridlige besserwisserkonung.

Självklart listar han bussbranschens bästa inför 2008. Och här kommer det, på en mycket hedrande 10:e plats:

Förnyelse nr 10
… är Göran Demnert ägare av Stockholmsbuss som öppnar sig som företagare genom
sin egen blogg
goransfunderingar.blogspot.com. Det är han rätt ensam om där han kommenterar både ett och annat vilket är bra så att man inte fastnar i hjulspåren. Det skapar en närhet till firman och ger bolaget ett ansikte.
Livet består av mer än bara buss…


Toni är en fin kille tycker jag.